Zoeken
Projectlijst 0

Huawei

Als grootste omvormerfabrikant ter wereld biedt Huawei een uitgebreid portfolio van omvormers, zowel voor de residentiële als de commerciële markt. Naast deze omvormers heeft Huawei ook een energieopslagsysteem ontwikkeld, genaamd de Huawei LUNA.

Huawei heeft meer dan 30 jaar expertise in digitale informatietechnologie en biedt toonaangevende slimme PV-oplossingen. Door de integratie van AI en Cloud ontwikkelt Huawei nieuwe ICT-technologieën voor Solar PV, wat zorgt voor een optimale energieopwekking. Hierdoor functioneren zonne-energie installaties zeer efficiënt, veilig en betrouwbaar dankzij slimme O&M en netwerk ondersteunende mogelijkheden. Deze nieuwe technologie vormt een krachtige fundering voor verdere toepassing van zonne-energie als belangrijkste duurzame energiebron.

Huawei heeft geavanceerde oplossingen gelanceerd voor C&I en residentiële klanten, gericht op het optimaliseren van elektriciteitskosten en actieve veiligheid. Met deze oplossingen heeft Huawei wereldwijd een grote bijdrage geleverd aan miljoenen inwoners en honderden industrieën door het gebruik van zonne-energie te verbeteren met PV-oplossingen.

Huwei 1-fase omvormers

De Huawei 1-fase omvormers zijn verkrijgbaar in verschillende vermogensklassen, variërend van 2 kW tot 5 kW, en zijn geschikt voor het aansluiten van zonnepanelen met een totaal vermogen van maximaal 7500 Wp. Deze omvormers bieden een hoog rendement van meer dan 98% en zijn voorzien van een geïntegreerde DC-schakelaar voor extra veiligheid en gemak.

Daarnaast beschikken de Huawei 1-fase omvormers over geavanceerde functies zoals WiFi-connectiviteit, waarmee de prestaties van het zonne-energiesysteem op afstand kunnen worden bewaakt en beheerd via de FusionSolar mobiele app. Hierdoor kunt u als eigenaar van een zonne-energiesysteem gemakkelijk uw opbrengsten monitoren en uw energieverbruik optimaliseren.

Huawei 3-fase omvormers

Huawei biedt ook een reeks 3-fase omvormers voor commerciële en industriële zonne-energiesystemen. Deze omvormers zijn ontworpen om een hoog rendement te bieden en zijn geschikt voor installaties met een hoger vermogen dan residentiële systemen.

De Huawei 3-fase omvormers zijn verkrijgbaar in verschillende vermogensklassen, variërend van 3 kW tot 50 kW. Deze omvormers bieden een efficiëntie van meer dan 98,5% en zijn voorzien van een geïntegreerde DC-schakelaar en AC-schakelaar voor extra veiligheid en gemak.

Net als de 1-fase omvormers van Huawei beschikken ook de 3-fase omvormers over geavanceerde functies zoals WiFi-connectiviteit, waarmee de prestaties van het zonne-energiesysteem op afstand kunnen worden bewaakt en beheerd via de FusionSolar mobiele app.

Huawei energieopslag

Naast zonnepanelen en omvormers biedt Huawei ook energieopslagoplossingen aan voor residentiële en commerciële klanten. De Huawei batterijen hebben een hoge capaciteit, een geavanceerd batterijbeheersysteem en intelligente regelingstechnologie.

De energieopslagsystemen van Huawei zijn ontworpen om overtollige energie, die overdag door zonnepanelen wordt geproduceerd, op te slaan in een batterij en deze 's nachts of tijdens piekuren te gebruiken wanneer de elektriciteitsvraag hoger is. Dit kan helpen om de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet te verminderen en de energierekening te verlagen.

De Huawei energieopslagoplossing is verkrijgbaar in verschillende groottes, variërend van 5 kWh tot 15 kWh en er kunnen 2 systemen tegelijk naast elkaar draaien voor een maximale grootte van 30 kWh. 

Filters
Sorteren
Overzicht

Toevoegen aan een projectlijst

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in