Zoeken
Projectlijst 0

Actueel

Gebruikt u de VDH Solar app?

dinsdag 5 maart 2024

Een week na de lancering kijken we met enthousiasme terug op de introductie van onze VDH Solar app. Deze app is ontworpen om u directe toegang te geven tot ons uitgebreide assortiment aan duurzame energieoplossingen, allemaal vanuit het gemak van uw smartphone. Ons doel? Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, of u nu aan het werk bent op het dak of ontspant na een lange werkdag.

Of u nu extra materialen nodig heeft tijdens een klus op hoogte of thuis herinnert wordt aan een vergeten bestelling; met de VDH Solar app regelt u het allemaal moeiteloos. Blijf waar u bent en maak gebruik van ons gebruiksvriendelijke platform.

Uw feedback is voor ons van cruciaal belang. Heeft u vragen of opmerkingen over de app, onze webshop of andere diensten van VDH Solar? Laat het ons weten. Uw inzichten zijn waardevol en stellen ons in staat onze service continu te verbeteren.

We zijn verheugd om u als gebruiker van de VDH Solar app te mogen verwelkomen en kijken ernaar uit u binnenkort in onze app shop te begroeten. Samen maken we de overstap naar duurzame energieoplossingen eenvoudiger dan ooit. 

Download de app nu in de App Store of Google Play en ontdek hoe VDH Solar het verschil maakt in effici├źntie en gemak.

App Store: https://apps.apple.com/nl/app/vdh-solar/id1624479122

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.vdh

Filters
Sorteren
Overzicht

web.addto.wishlist

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in