Zoeken
Verlanglijst (0)

Over VDH Solar

VDH SOLAR GROOTHANDEL B.V.

VDH Solar heeft als totaalleverancier een ruim A-merk assortiment zonnepanelen, omvormers, montagesystemen en toebehoren zoals monitoring en bekabeling. Als ervaren partner denkt VDH Solar graag met u mee, ons team van specialisten geeft u graag persoonlijk advies. We leveren uw bestelling gratis af door geheel Nederland. Voor de Waddeneilanden en België hebben wij aantrekkelijke transporttarieven. 

VDH Solar levert uitsluitend gecertificeerde A-merken, die zich onderscheiden in duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij onze dealerschappen en exclusieve inkoopkanalen, zijn wij in staat voor een zeer scherpe prijs, een zeer snelle levering te realiseren. 

Wilt u liever achteraf betalen? Bij VDH Solar is dit mogelijk. Neemt u vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag verder. 

U kunt bij ons eenvoudig en snel bestellen via de Klantportal. Om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn, kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag zelf online uw orders plaatsen. De klantportal biedt u toegang tot ons uitgebreide productassortiment. 

 

Onze missie

‘Wij geloven in een persoonlijke aanpak”

Zon en wind zijn de eeuwige energiebronnen die altijd voorradig zijn. Met deze 100% groene energiebronnen, kan de mens eigen duurzame energie produceren. VDH Solar wil hierbij helpen door iedereen in de solar gerelateerde branche een kans te bieden om kwalitatieve zonnesystemen aan te schaffen en onze service te ervaren. Wij willen zorgen voor een duurzaam energieklimaat voor de huidige en toekomstige generatie.

Bij VDH Solar geloven wij in innovatie, kwalitatieve producten en de kennis die wij met onze klanten delen. Kwaliteit komt bij ons boven kwantiteit. Wij willen de klant leren kennen en inspelen op de behoeftes, want wij geloven in een persoonlijke aanpak.

Vol passie staan onze medewerkers klaar om altijd bereikbaar te zijn. Dit bereiken wij door onze ruime openingstijden. Zo kunnen wij de klant voorzien van complete leveringen en de klant ondersteunen om een juiste keuze in zonne-energieproducten te maken.

 

Onze visie

Over tien jaar zien wij ons als een gezond bedrijf dat klanten nog steeds voorziet in mooie, hoogkwalitatieve zonne-energieproducten.

 

Onze kernwaarden

Passie

Plezier

Persoonlijk

Present

Perfectie

Professioneel

 

Onze USP's

V: Vertrouwen

D: Direct

H: Helder

S: Slim

O: Ondernemend

L: Loyaal

A: Adequaat

R: Resultaat

 

Het VDH Solar team

 

Lucien van der Heide

Directeur / Eigenaar

Maarten Oostrum

Sales Manager

Chloe Hordijk

Accountmanager Nederland

Bas Telkamp

Accountmanager België

Cyril Boudri

Accountmanager Nederland

Robert Paul van der Zwaan

Accountmanager Duitsland

Raffael Bal

Accountmanager Binnendienst

Maxime Haegens

Accountmanager Binnendienst

Jacco van Dorp

Administratief Binnendienst

Chantal Geers

Operationeel Manager

Shanice Hollebeek

Administratief Binnendienst

Kevin Uijlen

Commercieel Binnendienst

Stefan Both

Finance Manager

Nicoline Uittenbogaard

Financiële Administratie

Danielle Barendse

Financiële Administratie

Kaj Vurens

Inkoop / Projectmanager

Marine Hovsepjan

Marketing

Bram van Osnabrugge

Technisch Support

Raymond Stolk

Warehouse Manager

Koen van der Burg

Warehouse Manager

Darek Szmuc

Magazijnmedewerker

Hubert Kozak

Magazijnmedewerker

Niels Kelder

Magazijnmedewerker

Filters
Sorteren
Overzicht