Zoeken

Nieuws

Heeft u het al gehoord?
PRODUCTZOEKER SOLAR MAGAZINE vrijdag 11 september 2020
In maar liefst 3 stappen de gewenste zonne-energieproducten vinden én in contact komen met de gekozen fabrikant, installateur en/of groothandel? Dat kan nu via de productzoeker van Solar Magazine.
KASDEK ZONNEPANELEN woensdag 9 september 2020
Kasdek zonnepanelen nu verkrijgbaar bij VDH Solar!
Solarguard Pro Vogelwering dinsdag 1 september 2020
Nieuw product bij VDH Solar: Solarguard Pro Vogelwering. Lees snel verder..
GOODWE WEBINAR maandag 17 augustus 2020
Meld u nu gratis aan voor de webinar commerciële oplossingen van GoodWe i.s.m. VDH Solar
Word jij onze nieuwe allround magazijnmedewerker in het gloednieuwe magazijn van VDH Solar Groothandel?
Ook tijdens de zomervakantie kunt u op ons rekenen. In deze periode krijgt u bij elke zending GRATIS een toffe VDH Solar zonnebril. Mis het niet en bestel nu via het klantportaal.
NIEUWE LOCATIE VDH SOLAR dinsdag 4 augustus 2020
VDH Solar is trots op het nieuwe gebouw aan de Finlandlaan 1 in Hazerswoude-Dorp. Wij danken VISIE en Hercuton voor dit gebouw. Kom jij ook snel langs? Lees snel verder en neem alvast een kijkje!
Deze week is het eerste deel zonnepanelen geplaatst op ons nieuwe pand. Uiteindelijk wordt het pand helemaal energie neutraal! Op naar een zonnige en duurzame toekomst met al onze klanten en leveranciers! Lees snel verder om de foto's te bekijken.
VACATURES vrijdag 5 juni 2020
VDH Solar is een sterk groeiend bedrijf dat op zoek is naar nieuwe, enthousiaste collega’s voor diverse functies. Ben of ken jij iemand die bij een geweldig team wil werken? Kijk dan snel op onze vacature website: vdh.zoektpersoneel.com
Filters
Sorteren
Overzicht