ZONNEPANELEN

De kwaliteit en de optimale toepassing van de meest recente technologie en innovatie zijn van doorslaggevend belang voor het rendement van uw PV-installatie!

De beste zonnepanelen voor elk systeem

De kwaliteit en de optimale toepassing van de meest recente technologie en innovatie zijn van doorslaggevend belang voor het rendement van uw PV-installatie. VDH Solar is erkend dealer van zonnepanelen van diverse A-merken zoals: AEGSuntech, HT Solar (HT SAAE) en  LG.

Alle merken zonnepanelen in ons productassortiment worden continu door zowel onze eigen experts als door onafhankelijke instellingen getest. Dat geeft u de zekerheid dat u een duurzaam zonnepaneelsysteem met een optimaal rendement monteert.

Kwaliteit en garantie

Met de A-merk zonnepanelen die VDH Solar - standaard & uit voorraad leverbaar - in het assortiment heeft, kunt u voor elk project bij ons terecht:

  • Europese, Duitse, Chinese en Taiwanese zonnepanelen;
  • Alle type zonnepanelen: monokristallijn, Full Black, polykristallijn en dunne film;
  • Diverse paneelvermogens van 275 t/m 365 Wp;
  • Uitsluitend A-merken met uitstekende garanties.

Alle door VDH Solar aangeboden zonnepanelen zijn volledig gecertificeerd volgens de huidige normen en in het bezit van alle gangbare keurmerken en certificaten zoals TÜV, MCS, CE, PV Cycle, zout-en ammoniak certificaat etcetera.