Vacature accountmanager binnendienst

Vacature accountmanager binnendienst @VDH Solar

Start jouw carrière bij dé totaalleverancier van complete zonnepaneelinstallaties? Ben jij op zoek naar een gevarieerde fulltimebaan in een gemotiveerd en zonnig team

VDH Solar Groothandel BV is de totaalleverancier voor complete zonnepaneelinstallaties.  Voor de afdeling Verkoop Binnendienst zijn wij op zoek naar een

fulltime accountmanager

die proactief en klantgericht hét aanspreekpunt is voor nationale en internationale klanten. Het sales team bestaat uit enthousiaste mensen die door hun professionaliteit, netwerk en expertise de zonne-energie markt optimaal bedienen.

Beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden en zie jij het als een uitdaging om mee te werken aan de verdere groei van het bedrijf? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging!

Wat doe je

Je bent aanspreekpersoon voor onze klanten in de Benelux en daarbuiten. Je maakt offertes, zorgt voor opvolging hiervan en vindt het een uitdaging deze om te zetten in orders.  Na een gedegen inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor een groep eigen klanten.

Wat vragen we

Voor deze fulltime functie zoeken wij een enthousiaste verkoper op MBO-niveau met een klantgerichte instelling en sterk gedreven om offertes om te zetten in orders.

Wat wij bieden

 

  • Een salaris dat aansluit op je kennisniveau en werkervaring
  • Voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

 

Wil je deel uitmaken van een jong en leuk team, heb je een commerciële drive en ben je klantgericht, dan ben je een goede kandidaat voor deze functie.

Over VDH

Sinds meerdere jaren is VDH Solar Groothandel BV gespecialiseerd in het leveren van alle benodigdheden voor zonnepaneelinstallaties aan installateurs. VDH heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en daardoor zijn wij op zoek naar collega’s.

 

Solliciteren voor deze functie kan per e-mail naar solliciteren@vdh-solar.nl t.a.v. de heer P.L. (Lucien) van der Heide.

 

Voor vragen over VDH Solar kun je telefonisch contact opnemen met Johan Moerings via 0172 235 990.

 

VDH Solar | Frankrijklaan 9 2391 PX HAZERSWOUDE (ITC-TERREIN) | T: 0172 – 235 990 | info@vdh-solar.nl | www.vdh-solar.nl