Vacature accountmanager binnendienst

Dit is jouw nieuwe uitdaging voor 2018: Accountmanager binnendienst VDH Solar!

VDH Solar Groothandel BV is de totaalleverancier voor complete zonnepaneelinstallaties.  Voor de afdeling Verkoop Binnendienst zijn wij op zoek naar een fulltime accountmanager die proactief en klantgericht hét aanspreekpunt is voor nationale en internationale klanten.

Het sales team bestaat uit vijf enthousiaste mensen die door hun professionaliteit, netwerk en expertise de zonne-energie-markt optimaal bedienen. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een:

Accountmanager binnendienst (fulltime)

Beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden en zie jij het als een uitdaging om mee te werken aan de verdere groei van het bedrijf? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging!

Wat doe je:

Je bent aanspreekpersoon voor onze klanten in de Benelux en daarbuiten. Je maakt offertes, zorgt voor opvolging hiervan en vindt het een uitdaging deze om te zetten in orders.  Na een gedegen inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor een groep eigen klanten.

Wat vragen we:

Voor deze fulltime functie zoeken wij een enthousiaste verkoper op MBO-niveau met een klantgerichte instelling en sterk gedreven om offertes om te zetten in orders.

 

Wil je deel uitmaken van een jong en leuk team, heb je een commerciële drive en ben je klantgericht, dan ben je een goede kandidaat voor deze functie.

 

 

Wat bieden we

Je kunt rekenen op een prima werksfeer in een dynamisch bedrijf met een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris.

 

Interesse?

​Kandidaten die zich herkennen in deze verkoopfunctie bij één van de snelst groeiende groothandel op het gebied van solarproducten, worden uitgenodigd om schriftelijk te reageren via solliciteren@vdh-solar.nl t.a.v. de heer P.L. van der Heide

 

VDH Solar Groothandel BV | Frankrijklaan 9 2391 PX HAZERSWOUDE | 0172-235990 | info@vdh-solar.nl | www.vdh-solar.nl