SMA 1-fase omvormers

(Sunny Boy 3.0 / 3.6 / 4.0 / 5.0)

De Sunny Boy omvormers zijn de 1-fase ofwel monofase omvormers. Ze zijn optimaal geschikt voor toepassing in kleine en middelgrote systemen. Ze geven allen eersteklas rendementen, zijn gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. De Sunny Boys zijn meerdere keren onderscheiden - en ontwikkelen zich steeds verder. De nieuwe generatie beschikt over innovatieve technologieën, zoals OptiTrac en H5-Topologie. Hierdoor worden de apparaten nog efficiënter - zo zorgen ze voor zeer goede rendementen.

 

De nieuwe SMA Sunny Boy 3.0-5.0 omvormers zijn de opvolgers van de wereldwijd succesvolle Sunny Boy 3000-5000 TL en zijn meer dan alleen maar een PV-omvormer. De geïntegreerde service SMA Smart Connected biedt 100% comfort aan installateur en eigenaar van de zonnepanelen. De automatische omvormer monitoring van SMA analyseert de werking van de omvormer, meldt onregelmatigheden en zorgt op die manier voor minimale uitvaltijden.

De Sunny Boy is uitermate geschikt voor de opwekking van zonne-energie in particuliere huishoudens. Het toestel is door de extreem lichte uitvoering en de externe aansluitingen snel te installeren en dankzij de intuïtieve webserver gemakkelijk in bedrijf te nemen. Deze omvormer voldoet aan de nieuwste communicatiestandaards en kan daardoor te allen tijde flexibel worden uitgebreid met intelligent energiebeheer en SMA-batterijoplossingen. 

De Sunny Boy 3.0-5.0 in het kort:

  • SMA Smart Connected: automatische monitoring door SMA
  • Eenvoudig: veilige installatie met Plug & Play
  • Alles in één oogopslag: kosteloze online monitoring
  • Toekomstgericht: op ieder moment uit te breiden met SMA-batterijoplossingen, intelligent energiebeheer en optimalisatie

SMA Sunny Boy-serie:

Wilt u uitgebreidere specifieke informatie van één van de SMA omvormers? Neemt u dan contact met ons op!