ZEVERSOLAR

Energie voor iedereen

Zeversolar omvormers zijn kwalitatief hoge omvormers en kunnen worden aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs. Het bedrijf is een dochteronderneming van SMA, is in de jaren gegroeid tot een van de grootste omvormerfabrikanten ter wereld. Geschikt voor consumenten en  bedrijven. Een gewilde toevoeging van hun omvormers is het feit dat de zonnepanelen die hier op aangesloten worden online in de gaten gehouden en beheerd kunnen worden. Zeversolar heeft een grootschalig service en ontwikkelingskantoor in Duitsland. Door deze Duitse degelijkheid van deze omvormers waarborgen de kwaliteit van de omvormers. En niet alleen de technische componenten beschikken over de Duitse degelijkheid van de omvormers, maar ook de behuizingen en aansluitingen van de omvormer.

VDH Solar heeft de Zeverlution-serie en de Evershine-serie van Zeversolar in het assortiment. Daarnaast uiteraard ook de ZeverCom en de ZeverCom Wifi en de ZeverManager

De eenfasige stringomvormers van de Zeverlution-omvormergeneratie beantwoordt in alle opzichten aan de visie op eenvoudige, betrouwbare en betaalbare PV-omvormers.

De driefasige stringomvormers van de Evershine TLC-omvormers zijn uitermate geschikt voor grote residentiële of kleine commerciële installaties.

Datasheets Zeversolar:

ZEVERSOLAR OMVORMER 3 FASE ZEVERLUTION PRO 33K

ZEVERSOLAR_ZEVERCOM ZEVERMANAGER

ZEVERSOLAR OMVORMER 3 FASE EVERSHINE

ZEVERSOLAR_OMVORMER 1 FASE EVERSHINE

ZEVERSOLAR OMVORMER 1 FASE ZEVERLUTION-S

Wilt u uitgebreidere specifieke informatie van één van de Zeversolar omvormers? Neemt u dan contact met ons op!