ENPHASE

Maak kennis met de Home Energy Solution van Enphase 

Enphase Home Energy Solution is een geïntegreerd, intelligent en uiterst betrouwbaar systeem. Het combineert zonnestroom-, opslag- en energiebeheertechnologieën die de energieproductie en het stroomverbruik optimaliseren en gebruikers informatie bieden. Het kan voor elke klant op maat worden gebouwd. Kom alles te weten over de micro omvormer technologie van Enphase, de AC batterij en het geïntegreerde monitorings software Enlighten waarbij u uw klant een complete op maat gemaakte energie oplossing kan aanbieden.

 

Uw zonnepanelensysteem uitrusten met Enphase micro-omvormers heeft minimaal 3 voordelen:

Enphase in het kort:

  • Productief: maximaliseert energieproductie, minimaliseert invloed van beschaduwing, stof en vuil. Systeembeschikbaarheid groter dan 99.8%
  • Betrouwbaar: vierde generatie product, meer dan een miljoen testuren en vijf miljoen eenheden verscheept
  • Slim: snel en eenvoudig ontwerp, installatie en beheer, 24/7 controle en analyse
  • Veilig: lage voltage gelijkstroom vermindert brandgevaar, geen storing bij uitvallen van één onderdeel en eenvoudige installatie met Engage kabel

Uniek: 20 jaar garantie!

VDH Solar heeft een drietal micro-omvormers van Enphase in het assortiment, te weten de M215, de M250 en de IQ7. Waarbij de Enphase M215 geschikt is voor 60 cellen modules en de Enphase M250 geschikt is voor 60/72 cellen modules.

 

De hoogste betrouwbaarheid, uitstekende prestaties en het hoogste rendement op uw investering. Een Enphase energiesysteem is ontworpen om de allerbeste prestaties uit uw zonnepanelen te halen. Enphase zet daarmee nieuwe standaarden in betrouwbaarheid, eenvoud en veiligheid. Enphase micro-omvormers zetten de stroom van elk individueel zonnepaneel direct om in wisselstroom voor uw dagelijks gebruik. Gebruik de micro-omvormers van Enphase in combinatie met de Enphase Envoy.

Het Enphase Energy micro-omvormersysteems verbetert de energieopbrengst, verhoogt de betrouwbaarheid en vereenvoudigt het ontwerp, de installatie en het beheer van de zonne-energiesystemen sterk. Het Enphase-systeem bevat de micro-omvormer, de Envoy communicatiegateway ™ en het Enlighten®, het controle- en analysesysteem van Enphase.

Sinds 1 augustus 2018 hebben wij ook de nieuwste micro-omvormer van Enphase uit voorraad leverbaar, te weten de IQ7! Meer info hierover kunt u vinden door hieronder op de link van de datasheet te klikken.

Datasheets Enphase micro-omvormers:

ENPHASE MICRO-OMVORMER 215W

ENPHASE MICRO-OMVORMER 250W

IQ7-IQ7plus-DS-NEDERLAND

 

Wilt u uitgebreidere specifieke informatie van één van de Enphase omvormers? Neemt u dan contact met ons op!