OMVORMERS

De omvormer is het belangrijkste component in een zonnepaneel installatie

Omvormers met de hoogste rendementsbewaking

De omvormer is het belangrijkste component in een zonnepaneel installatie: de omvormer vormt de in de zonnepanelen opgewekte gelijkstroom om in netconforme wisselstroom. Bovendien neemt de omvormer als intelligente systeembeheerder ook de rendementsbewaking en het netbeheer voor zijn rekening. Een omvormer heeft een beperkt bereik waar binnen de ingangsspanning en het ingangsvermogen moeten vallen. Voor elke hoeveelheid zonnepanelen moet dus de juiste, meest optimale omvormer worden gevonden.

De omvormer neemt als intelligente systeembeheerder o.a. de rendementsbewaking en het netbeheer voor zijn rekening. Als u net zo intelligent bent als uw omvormer, dan kiest u een hoogrendement omvormer van VDH Solar voor uw systeem.

Indien u niet weet wat voor uw zonnepaneel installatie de beste omvormer is, kunt u dankzij de omvormer calculatie software zelf de meest optimale omvormer bij het gewenste systeemvermogen bepalen, uiteraard kan VDH Solar u hier ook in adviseren en ondersteunen.

 

 

 

Omvormers van diverse merken

VDH Solar levert omvormers van SMA, Goodwe, Solaredge, Enphase en Zeversolar.

Deze omvormers scoren een zeer hoog rendement over het totale vermogensbereik in de prestatietesten. Met deze speciaal op kwaliteit geselecteerde merken omvormers kunnen we voor elke configuratie de meest geschikte omvormer aanbieden. Indien u een sterke voorkeur heeft voor een ander merk omvormer, dan kan VDH Solar via haar inkoopkanalen een oplossing op maat bieden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling.