Valk Solar Systems

Van der Valk Solar Systems ontwikkelt en produceert solar montagesystemen voor alle typen daken

Van der Valk Solar Systems

Haal meer uit uw zonnepaneelsysteem met de zonnepaneel montagesystemen van Van der Valk Solar Systems. VDH Solar is uw specialist in zonnepaneelinstallaties en werkt nauw samen met Van der Valk Solar Systemen. Het rendement van zonnepanelen is voor een belangrijk deel afhankelijk van het montagesysteem waarin ze worden toegepast. Van der Valk Solar Systems heeft zich daarom volledig gespecialiseerd op dit gebied. Het resultaat daarvan ziet u terug in systemen die zich onderscheiden. In duurzaamheid en montagegemak, bijvoorbeeld. Maar óók als het gaat om toepassing en functionaliteit. Een vast systeem op het dak van uw onderneming... Een trackersysteem in open veld... Van der Valk Solar Systems biedt u een ‘energiecentrale’ op maat, wáár de zon ook schijnt.

 

 

Hoogwaardige zonnepaneel montagesystemen

Alle systemen zijn vervaardigd van hoogwaardige, duurzame materialen zoals geanodiseerd aluminium, MagiZinc® staal en RVS. Alle materialen zijn voorzien van een TÜV en CE- certificaat en voldoen aan alle Eurocodes en NEN-normen. Om de duurzaamheid van onze installaties te kunnen garanderen zijn alle systemen uitvoerig getest met de zogenaamde Computational Fluid Dynamics-simulaties (CFD). Hierbij worden de installaties in verschillende simulaties blootgesteld aan luchtstromingen en turbulenties die overeenkomen met windkracht 12 Beaufort.

VDH Solar heeft met Van der Valk Solar Systems voor iedere positie een hoogwaardig zonnepaneel montagesysteem dat past als een huis; of dit nu een plat dak of schuin dak is, of een leeg veld.