ESDEC

Efficiënt installeren met Esdec montagesystemen

 

Esdec BV ontwikkelt, produceert en levert professionele Esdec montagesystemen voor zonnepanelen op daken, genaamd ClickFit en FlatFix en het nieuwe ClickFit EVO (leverbaar vanaf medio mei 2017). ClickFit is de verzamelnaam van onze schuin dak systemen. FlatFix is de verzamelnaam van onze systemen voor op platte daken. Voor alle type daken en situaties leveren wij een passende oplossing. Onze innovatieve systemen onderscheiden zich doordat ze eenvoudig te plaatsen zijn door de installateur, zonder concessies te doen aan degelijkheid en duurzaamheid van het product. Dit komt de uiteindelijke kwaliteit en levensduur van het PV-systeem ten goede. ClickFit en FlatFix zijn uitvoerig getest door gerenommeerde testinstituten zoals DNW (windtunnel), BRE en zijn onder andere gecertificeerd volgens het Nederlands bouwbesluit en de NEN 7250 door BDA/KIWA. Sinds de oprichting van Esdec BV in 2004, zijn er wereldwijd meer dan 4.000.000 zonnepanelen met een gezamenlijk vermogen van >1GWp op ClickFit en FlatFix geïnstalleerd. Esdec BV is één van de grootste Nederlandse producenten van zonnepaneel montagesystemen.

Componenten

Montagesystemen zijn een zeer belangrijk onderdeel van het zonne-energiesysteem. Dit systeem zorgt er immers voor dat de zonnepanelen, gedurende de gehele levensduur, veilig en stormvast op het dak bevestigd blijven. Aangezien dit een zeer lange periode is, wordt sterk aanbevolen alleen voor de beste materialen te kiezen, welke aantoonbaar getest en goedbevonden zijn.

Esdec ontwikkelde ClickFit EVO speciaal voor de professionele solarinstallateur. Het montagesysteem bestaat uit 4 componenten waarmee u alle gangbare zonnepanelen op elk pannendak kunt monteren. Door de unieke eigenschappen is het mogelijk om dit montagesysteem twee keer zo snel te plaatsen. Uitgebreide informatie over dit nieuwe systeem van Esdec kunt u hier vinden. 

 

 

Datasheets Esdec:

Folder Esdec: Esdec_company_folder-NL-DEFINITIEF-10-11

Clickfit:Esdec_clickfit_pannendak-NL-DEFINITIEF-30-11

Flatfit: FlatFix_instruction_NL--V11072016

ClickFit EVO: Brochure Evo Lo-res

Wilt u uitgebreidere specifieke informatie van één van de Esdec systemen? Neemt u dan contact met ons op!