Montagesystemen

VDH Solar biedt u montagesystemen die zich onderscheiden op het gebied van duurzaamheid en montagegemak 

VDH Solar is uw specialist in zonnepaneelinstallaties en werkt op het gebied van montagesystemen nauw samen met Van der Valk Solar Systems en Esdec.  

Het rendement van zonnepanelen is voor een belangrijk deel afhankelijk van het montagesysteem waarin ze worden toegepast. Van der Valk Solar Systems heeft zich daarom volledig gespecialiseerd op dit gebied. Het resultaat daarvan ziet u terug in systemen die zich onderscheiden. In duurzaamheid en montagegemak, bijvoorbeeld. Maar óók als het gaat om toepassing en functionaliteit. Een vast systeem op het dak van uw onderneming... Een trackersysteem in open veld... Van der Valk Solar Systems biedt u een ‘energiecentrale’ op maat, wáár de zon ook schijnt.

Esdec ontwikkelt, produceert en levert professionele montagesystemen voor zonnepanelen op daken. De innovatieve systemen onderscheiden zich doordat ze eenvoudig te plaatsen zijn door de installateur, zonder concessies te doen aan degelijkheid en duurzaamheid van het product. dit komt de uiteindelijke kwaliteit en levensduur van het PV-systeem ten goede.

VDH Solar heeft voor iedere positie een systeem dat past als een huis; of dit nu een plat dak of schuin dak is, of een leeg veld.

Een overzicht van de mogelijkheden die VDH Solar in samenwerking met zowel Van der Valk als met Esdec u kan bieden, is te vinden op ons online klantportal: www.vdh-solar-klantportal.nl

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen met ons verkoopteam: 0172-235990,