Glas-glas AEG zonnepaneel: AS-M602G 290 Wp

 

Het glas-glas AEG zonnepaneel: AS-M602G

Het glas-glas AEG zonnepaneel voor stabiele outputs over langere levensduur met PERC technologie. AEG zonnepanelen combineren de meest geavanceerde technologie met een hoge betrouwbaarheid in de productie om u een product bedoeld voor hoge prestaties te bieden. Het AEG glas-glas zonnepaneel AS-M602G levert tot 290 Wp en beschikt over een PERC coating.

Glas-glas zonnepaneel met PERC Coating

Hierdoor heb je meer dan 20% cel efficiëntie en wordt de prestatie van de zonne-installatie vergroot. Het PERC (“Passivated Emitter Rear Cell”) proces verhoogt de zonnecel efficiëntie van het monokristallijn silicium door zij, voor en achter coating. Hierdoor vindt er een hogere absorptie van licht plaats. Dus ook een uitstekende dekking bij weinig licht. Tevens is hierdoor een kleiner oppervlak aan zonnecellen nodig (tot -11%).

Het glas-glas AEG zonnepaneel verleent een operatie levensduur van meer dan 30 jaar, hogere lichtabsorptie en een uitstekende low-light prestatie. AEG glas-glas modules kenmerkt zich verder door een verbeterde chemische weerstand tegen corrosie en waterdichtheid, waardoor ze een optimale keuze zijn voor veeleisende omgevingen.

Glas-glas AEG zonnepaneel AS-M602G in het kort:

  • PERC technologie
  • Geschikt voor een maximale systeemvoltage van 1500 V
  • Uitstekende prestaties bij weinig licht
  • Hoge chemische bestendigheid en waterdichtheid

Download hier de datasheet van het AEG glas-glas zonnepaneel: AEG AS-M602G 290 Wp (GLAS-GLAS)

AEG Industrial Solar: het bedrijf achter de AEG zonnepanelen

AEG Industrial Solar is onderdeel van de AEG familie, en heeft aangevoerd door Electrolux  meer dan 100 jarige Duitse traditie. VDH Solar levert van AEG zonnepanelen. De zonnepanelen blinken uit in betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibele inzetbaarheid. En niet geheel onbelangrijk worden de zonnepanelen ontwikkeld volgens het criterium van AEG; “Perfekt in Form und Funktion”.

AEG Glas-glas | VDH Solar

Wilt u uitgebreidere specifieke informatie over het glas-glas AEG zonnepaneel (AS-M602G)? Neemt u dan contact met ons op!