AEG AS-M605 275-295 Wp

AEG Full black zonnepaneel 275 - 295 Wp

Het AEG AS-M605 full black zonnepaneel beschikt over hoger rendement door verbeterde "BOS".  

AEG zonnepanelen combineren de meest geavanceerde technologie met een hoge betrouwbaarheid in de productie. Hierdoor is AEG in staat  om u een product bedoeld voor hoge prestaties te bieden. 

 

Het full black zonnepaneel met zwarte kaders en onderlaag voegt een extra esthetische waarde aan uw installatie. Het zonnepaneel is voorzien van de nieuwste certificeringen om de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen. De productie-installaties voldoen aan erkende internationale systeem van normen zoals ISO 9001, 14001 en OHSAS 18001. Het  full black AEG AS-M605 zonnepaneel biedt een scala van voordelen zoals een 10 jaar beperkte productgarantie evenals een lineaire vermogen garantie voor 25 jaar (vermogen niet minder dan 97% van het minimum “piekvermogen onder STC” in het eerste jaar; vermogen afname niet meer dan 0,7% per jaar daarna).

De AS-M605 in het kort:

  • Opbrengstverhogend
  • Toegevoegde esthetische waarde voor residentiële toepassingen
  • Hoog omzettingsrendement per paneel

Download hier de datasheet van de AEG AS-M606B_2016-06_4BB_V1_EN

AEG Industrial Solar: het bedrijf achter de AEG zonnepanelen

AEG Industrial Solar is onderdeel van de AEG familie, en heeft aangevoerd door Electrolux  meer dan 100 jarige Duitse traditie. VDH Solar levert van AEG zonnepanelen. De zonnepanelen blinken uit in betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibele inzetbaarheid. En niet geheel onbelangrijk worden de zonnepanelen ontwikkeld volgens het criterium van AEG; “Perfekt in Form und Funktion”.

Wilt u uitgebreidere specifieke informatie over het full black AEG zonnepaneel (AS-M605)? Neemt u dan contact met ons op!