AEG AS-M602 & M605 series

AS –M60X 300 Wp
Glas-glas fotovoltaïsche module voor stabiele outputs over langere levensduur met PERC technologie. AEG zonnepanelen combineren de meest geavanceerde technologie met een hoge betrouwbaarheid in de productie om u een product bedoeld voor hoge prestaties te bieden. Het glas-in-lood AEG zonnepaneel AS-M60x levert tot 300 Wp en beschikt over een PERC coating. Het glas-in-lood AEG zonnepaneel verleent een operatie levensduur van meer dan 30 jaar, hogere lichtabsorptie en een uitstekende low-light prestatie. AEG glas-glas modules kenmerkt zicht verder door een verbeterde chemische weerstand tegen corrosie en waterdichtheid, waardoor ze een optimale keuze zijn voor veeleisende omgevingen.

Download hier de datasheet van de glas-glas AEG ZONNEPANEEL GLAS-GLAS 

AS-M605 275-300 Wp
Premium fotovoltaïsche module voor hoge efficiëntie en verbeterde BOS met PERC technologie. AEG zonnepanelen combineren de meest geavanceerde technologie met een hoge betrouwbaarheid in de productie om u een product bedoeld voor hoge prestaties te bieden. De AEG zonnepaneel AS-M605 levert maximaal 300 Wp beschikt PERC coating, waarmee u extra rendement van de cellen krijgt en het vergroot  de prestaties van uw zonne-installatie.

Download hier de datasheet van de AEG AS-M605

AS-M605 275-295 Wp
"Full black" Premium fotovoltaïsche modules met PERC-technologie en hogere efficiency verbeterde BOS en een grote esthetische waarde. AEG zonnepanelen combineren de meest geavanceerde technologie met een hoge betrouwbaarheid in de productie om u een product bedoeld voor hoge prestaties te bieden. De full-black AEG zonnepaneel AS-M605 levert maximaal 295 Wp, beschikt over een PERC coating, waardoor er extra cel-efficiëntie ontstaat en het stimuleert de prestaties van uw zonne-installatie.

Download hier de datasheet van de AEG AS-M605B